24 aprilie 2014

Conform planului anual de activități, începând cu ora 11.00, a avut loc ședința lunară de lucru a membrilor Clubului Amiralilor.

Întâlnirea lunară s-a desfășurat în sistem videoconferință și cu membrii din garnizoana București, aflați la Careul Marinarilor. Cu prilejul acestui moment, președintele Clubului Amiralilor, dl. Vam (r) Dorin DĂNILĂ, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Veteranilor de Război din data de 29 aprilie.

Răspunzând solicitării Colegiului Director, prin amabilitatea comandantului Centrului de Medicină Navală (CMN), dl. lt. col. (medic) Mirică Daniel, a fost făcută o prezentare privind noile posibilități medicale oferite de CMN ca urmare a achiziției de echipamente medicale precum și noile competențe obținute de personalul medical din această structură.

În continuare, dl. lt. cdor. Mihai GHIBU, câștigător al concursului "Omul anului - 2013" la secțiunea a VIII-a: SOLDATUL UNIVERSAL, a prezentat câteva elemente specifice activității desfășurate în Teatrul de Operații, unde a coordonat activitatea unui Centru de Operații. Pentru meritele deosebite, militarul a fost medaliat cu o medalie NATO, Medalia de Onoare a Statului Major General si cu Medalia de Onoare a Forțelor Navale Române.

La final, s-a desfășurat ceremonialul de primire în rândul membrilor Clubului Amiralilor a dl. cam. fl. Constantin CIOROBEA, înmânarea carnetului de membru, a brevetului și insignei Clubului Amiralilor.