Istoric   

7 mai 2010
La adunarea generală a Clubului Amiralilor se stabilește următorul consiliu director:
- președinte: viceamiral (r) Constantin Iordache
- vicepreședinte: contraamiral de flotilă (r) Virgil Dospinescu
- membri: viceamiral (r) Petru Anghel, viceamiral (r) ing Ion Alexandru Plăviciosu, și contraamiral (r) Constantin Nasuia.

28 martie 2009
La adunarea generală a Clubului Amiralilor componența consiliului director devine următoarea:
- președinte: viceamiral (r) Constantin Iordache
- vicepreședinte: contraamiral de flotilă (r) Mircea Rusmănică
- membri: viceamiral (r) Petru Anghel, viceamiral (r) ing Ion Alexandru Plăviciosu, și contraamiral (r) Constantin Nasuia.

29 iunie 2008
În urma decesului amiralului (r) Gheorghe Anghelscu, funcția de președinte al Asociației Clubul Amiralilor este suplinită de vicepreședinte - viceamiral (r) Constantin Iordache.

26 mai 2007
Adunarea generală a Clubului Amiralilor alege un nou consiliu director:
- președinte: amiral (r) Gheorghe Anghelescu
- vicepreședinte: viceamiral (r) Constantin Iordache
- membri: viceamiral (r) Petru Anghel, viceamiral (r) Ion Vochițu, contraamiral (r) Constantin Nasuia.

21 iunie 2004
Judecătoria Constanța, prin hotărârea nr.131 din 21 iunie 2004 , admite cererea celor 31 de amirali de înființare a asociației "CLUBUL AMIRALILOR".

28 Februarie 2004
Reconvocată la această dată, reuniunea are loc. După discuții constructive privind utilitatea și scopul asociației, amiralii prezenți semnează actul de constituire a asociației.
Adunarea astfel constitută de cei 31 membri fondatori, dezbate și adoptă proiectul de statut și, totodată, alege primul Consiliu Director. Componența nominală a consiliului :
Presedinte: Amiral (r) Gheorghe ANGHELESCU
Vicepreședinte : Contramiral (r) Virgil STOICA
Membri : Contraamiral de flotilă (r) Ioan CHIRIL
Contraamiral (r) Nicolae EREMIE
Contraamiral (r) Constantin NASUIA

24 Ianuarie 2004
Inițiatorii stabilesc ca reuniunea de constituire a asociației să aibă loc la data de 24 Ianuarie 2004 și trimit invitații și proiectul de statut celor contactați.
Condițiile meteorologice deosebit de aspre impun amânarea reuniunii de constituire.

Octombrie 2003
Un comitet de inițiativă condus de contraamiralul (r) Virgil STOICA începe să răspândească printre amirali ideea de a înființa o asociație a acestora.
Scopul explicit al asociației fiind afirmarea și menținerea unor relații colegiale între amiralii României, precum și stimularea acestora pentru efectuarea de studii, sinteze și lucrări referitoare la problematica maritimă și fluvială românească.

Inițiatorii studiază cadrul legislativ, stabilesc pașii ce trebuie urmați, face demersuri de a se întâlni și dicuta cu cât mai mulți amirali constănțeni și din alte garnizoane. Comitetul conturează primul proiect de statut.